Kleine elektroestellen kunnen geleverd worden door Bpost (duid tijdens het bestelproces levering via Bpost aan) of afgehaald worden in een Bpost afhaalpunt (duid tijdens het bestelproces Bpost afhaalpunt aan) of opgehaald worden in een Krëfel winkel (selecteer Click&Collect). Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelling. In het geval van een click&collect bestelling ontvang je nog een tweede mail nadat je het toestel kan gaan afhalen in de door jou gekozen winkel. We raden je aan om je dan pas naar de winkel te begeven.

Grote elektrotoestellen worden ofwel geleverd door onze eigen leverdienst (duid tijdens het bestelproces Krëfel levering aan) of kunnen door jezelf worden afgehaald in een Krëfel winkel naar keuze (kies tijdens het bestelproces voor Krëfel levering). Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelling. Heb je gekozen voor een Krëfel levering aan huis, dan kan je daags voor de levering vanaf 15 uur een meer precies levertijdstip opzoeken via https://www.krefel.be/nl/leveringen. In het geval van een click&collect bestelling ontvang je nog een tweede mail nadat je het toestel kan gaan afhalen in de door jou gekozen winkel. We raden je aan om je dan pas naar de winkel te begeven.

Indien enkel de click&collect optie wordt aangeboden, dan wilt dit zeggen dat het door jou gekozen artikel een populair product is waarvoor de voorraad bijna is uitgeput en waarvoor enkel een afhaling in een Krëfel winkel mogelijk is.