Je kan de openingsuren van de winkels raadplegen via https://www.krefel.be/nl/winkels.

Vanaf zaterdag 27/03 zijn al onze winkels open voor afhaling via Click & Collect én bezoek op afspraak. Dit van 10u tot 18u, op de gebruikelijke openingsdagen. Je kan er ook terecht voor het retourneren van producten of het aanvragen van een reparatie. Een afspraak maken kan op 3 eenvoudige manieren:

Maak vanaf vrijdagavond online een afspraak door hier te klikken.
Maak een afspraak door onze klantendienst te bellen op het nummer 02/255 00 00.
aak een afspraak door te bellen naar jouw favoriete winkel. Het nummer van de winkel vindt u hier.