Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor het feit dat jouw wasmachine lawaai maakt of trilt:
Mogelijkerwijs zijn de transportbouten niet verwijderd bij de levering
Of werd het piepschuim blok niet verwijderd
of zijn de pootjes onder het apparaat niet goed afgesteld.

We willen je in dit geval vragen om een contactformulier in te vullen via: https://www.krefel.be/nl/contact. We nemen binnen de 72 uur contact met jou op.
We raden je aan om je toestel in afwachting van een bezoek van een technieker niet te gebruiken.