Het is belangrijk om bij het afrekenen van jouw bestelling op krëfel.be "terugname van het oude toestel" aan te vinken.

Oude toestellen worden enkel meegenomen indien de afmetingen vergelijkbaar zijn met het nieuwe apparaat.
Het toestel moet afgekoppeld zijn en klaar staan op de drempel aan je voordeur op straatniveau.
Terug te nemen koelkasten of diepvriezers, moeten volledig leeg en ontdooid zijn

Ben je dit vergeten te melden? Onze chauffeur zal het toestel zeker meenemen indien hij voldoende ruimte heeft op zijn vrachtwagen.