We vinden het jammer te vernemen dat jouw toestel niet goed werkt.

Is jouw toestel defect?

- Herstelling aan huis van grote toestellen en TV's groter dan 40" via https://www.krefel.be/nl/reparaties . Vermeld zeker het serienummer van jouw toestel. Zonder geldig serienummer kan de hersteller geen herstelafspraak inplannen.

- Is jouw kleine elektro toestel defect? Breng het binnen in een winkel naar keuze. De openingsuren van de winkels kan u consulteren via https://www.krefel.be/nl/winkels .

Wat kost mijn herstelling?

Indien je herstelling onder de voorwaarden van de fabrieks- of verlengde garantie valt, heb je geen kosten. Meer info: https://www.krefel.be/nl/garantie
Voor herstellingen buiten garantie, bezorgen wij jou een bestek. Na jouw akkoord en betaling via overschrijving voeren wij de herstelling uit.

Hoe lang duurt mijn herstelling?

Wij nemen jouw herstelling in behandeling en leveren het herstelde artikel terug aan de winkel binnen een termijn van 3 a 4 weken. Je ontvangt een mail of sms als je het artikel kan gaan ophalen in de winkel.