Indien je de status van jouw klein elektro toestel (bvb haardroger, handmixer, koffiemachine) wenst op te volgen, dan kan je klikken op deze link: https://www.krefel.be/nl/reparaties

Indien je een herstelling voor een groot wit toestel*l (wasmachine, droogkast, koelkast, en...) hebt aangevraagd en nog niet gecontacteerd bent geweest door het merk binnen een termijn van 5 werkdagen, vul dan dit contactformulier in https://www.krefel.be/nl/reparaties