Zeker. We leveren en installeren het toestel gratis tot de vijfde verdieping op voorwaarde dat de lift in jouw woning/appartementsgebouw voldoende breed is.

Wens je een inbouw toestel te laten installeren, dan rekenen we hiervoor 35 euro aan. Je kan dit selecteren tijdens het bestelproces.

Wenst je jouw tv toestel te laten bevestigen aan een muursteun of het te laten monteren aan een tv meubel en jouw televisietoestel te laten configureren, dan rekenen we een meerprijs van 69 euro aan indien jouw tv toestel minder dan 1000 euro kost. Voor tv-toestellen van meer dan 1000 euro wordt deze service gratis aangeboden. Je kan dit selecteren tijdens het bestelproces.