Jammer dat je je bestelling wenst te annuleren.

Heb je het product reeds ontvangen?
Stuur het product dan in de originele verpakking en voorzien van alle onderdelen terug naar Krëfel, dienst SAV, Steenstraat 44 te 1851 Humbeek. Je kan eenvoudig zelf een label aanmaken via de website https://www.goedkooppakket.be/. Voeg het modelformulier voor herroeping toe aan dit pakket: https://media.krefel.be/sys-master/cmsContent/8844363661342/MODELFORMULIER-VOOR-HERROEPING-NL.pdf.

Eens onze logistieke dienst het artikel heeft ontvangen, zorgen we voor de terugbetaling.

Breng het pakket binnen in een Krëfel winkel naar keuze. Onze winkels blijven ondanks de lockdown open voor het ophalen van click&collect bestellingen, en het binnenbrengen van defecte kleine elektrotoestellen en retours in het kader van annulatie//herroepingsrecht.

Heb je het product nog niet ontvangen?
Indien je de bestelling nog niet hebt ontvangen, graag een contactformulier invullen via https://www.krefel.be/nl/contact met jouw rekeningnummer, artikelcode en ordernummer . We geven de opdracht aan de boekhoudafdeling om het bedrag binnen de 15 dagen aan jou terug te betalen.

Moest het zijn dat jouw bestelling toch naar jouw thuisadres vertrokken is op het moment van jouw mail, dan willen we jou vragen om de Bpost levering te weigeren. Is het pakket toch geleverd, dan kan je het de originele verpakking en voorzien van alle onderdelen terug naar Krëfel, dienst SAV, Steenstraat 44 te 1851 Humbeek. Je kan eenvoudig zelf een label aanmaken via de website https://www.goedkooppakket.be/.
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!