Onze productadviseurs helpen je bij jouw online aankoop. Het enige wat jij hoeft te doen is een lijst met vragen beantwoorden. Op deze manier helpen onze adviseurs jou graag verder. Klik rechts bovenaan het scherm op productadviseurs om dit te activeren.

Onze winkelverantwoordelijken zijn uiteraard ook uitstekend geplaatst voor het geven van productadvies. Het telefoonnummer van de winkels kan je hier vinden: https://www.krefel.be/nl/winkels. Onze winkels zijn van 2 november tem 13 december gesloten voor een fysieke aankoop in de winkel maar zijn wel beschikbaar voor het binnenbrengen van jouw defecte klein elektrotoestel en het ophalen van jouw click&collect bestelling. Daarnaast blijven ze ook telefonisch bereikbaar voor productadvies.