De garantie van de laagste prijs!

Heb je desondanks onze inspanningen toch ergens anders een lagere prijs gevonden? Laat het ons weten, wij passen onze prijs aan en betalen jou het verschil terug! Dat is een belofte van Krëfel.

Heb je het toestel al aangekocht?

Surf naar https://www.krefel.be/nl/formulier-prijsgarantie-2 en vraag een tegoedbon aan voor het prijsverschil. Het prijsverschil zal jou, na verificatie, worden terugbetaald onder de vorm van een Krëfel waardebon.

Je hebt het toestel nog niet aangekocht?
Surf naar https://www.krefel.be/nl/formulier-prijsgarantie-1 . Wij bezorgen je een voucher via email die je kan gebruiken voor de aankoop van je toestel online of op een later moment in onze winkels eens de maatregelen niet langer van kracht zijn.

*Voorwaarden prijsgarantie, je vindt het toestel:

Met dezelfde referentie, nieuw en onmiddellijk beschikbaar, met een goedkoper aangeduide prijs, met dezelfde waarborg-, service- en/of andere voorwaarden binnen de 30 dagen na jouw aankoop in een straal van 20 km rond jouw Krëfel verkooppunt in een fysiek verkooppunt in België.

Deze terugbetalingsgarantie geldt niet voor eindereeks- of liquidatieprijzen en voor prijzen van online webwinkels die géén fysieke winkel in België hebben. We passen prijsgarantie ook niet toe ten opzicht van concurrenten die ledenkortingen aanbieden. Krëfel eigent zich het recht toe om een prijscontrole uit te voeren en de beschikbaarheid bij de concurrent na te kijken.
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!