Water-of ijsdruppels op de achterkant va jouw koelkast wijzen op een normale werking van jouw apparaat (bij een no frost toestel valt dit niet voor). Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de voedingswaren de achterwand van jouw koelkast niet raken aangezien dit de druppel-en ijsvorming aanzienlijk vergroot.

Indien er zich een grote ijsvorming voordoet op één plaats, dan raden we jou aan een herstelling aan te vragen via https://www.krefel.be/nl/reparaties. We nemen binnen de 72 uur contact met jou op.