Een normale doorlooptijd van een herstelling bedraagt 10 à 15 werkdagen. De hersteltermijn kan oplopen indien er onderdelen besteld moeten worden.

Bedraagt de hersteltermijn reeds meer dan 15 werkdagen?
Indien je een klein elektro toestel (koffiemachine, haardroger, strijkijzer, smartphone,...) hebt laten herstellen, dan kan je zelf de status opvolgen via https://www.krefel.be/nl/reparaties

Heb je een aanvraag herstel gedaan voor een** groot wit toestel** en na 5 werkdagen nog geen feedback ontvangen van de hersteller, dan willen we jou vragen om dit formulier in te vullen: https://www.krefel.be/nl/reparaties