Er zijn verschillende mogelijkheden om een bepaald product terug te vinden op onze website:
Klik bovenaan op de knop Categorieën (op mobile: drie horizontale streepjes). Een menu opent zich. Klik bijvoorbeeld op Beeld & Geluid.
Vervolgens krijg je een menu met de verschillende subcategorieën (vb. Televisies, Steunen, In de wagen, Hoofdtelefoons & oortjes, enz.)
Aan de hand van deze lijst klik je tenslotte op de subcategorie die je interesseert (vb. Televisies). Je komt dan terecht op een nieuwe pagina waar je jouw gewenste productcategorie kan kiezen.

Indien je een specifiek product of een specifiek merk zoekt, kan je bovenaan iets typen bij "Zoeken".

Als je in een bepaalde categorie wilt zoeken, kan je jouw zoekopdracht ook combineren met de gekozen categorie in het invulveld ernaast.

Wens je enkel op merk te zoeken, klik dan rechtsboven op de Homepagina op "Alle merken" . Op deze pagina kan je het merk selecteren dat je zoekt.