Alle producten die afgebeeld staan op de website, kunnen online worden aangekocht.

Indien je een bepaald product wenst aan te kopen, klik dan op de knop "Koop nu" .
Vervolgens krijg je een overzicht van jouw winkelmandje te zien.
Wens je een product uit jouw winkelmandje te verwijderen, klik dan op het vuilbak icoontje naast het door jou gekozen product.

Kies vervolgens jouw levermethode. De levermethodes kunnen verschillend zijn in functie van het door jou gekozen artikel of de beschikbaarheid van het door jou gekozen artikel. Kies de levermethode die je wenst en selecteer een leverdatum.
Opgelet: Als er slechts een beperkte voorraad beschikbaar is, dan kan het gebeuren dat enkel de click&collect optie wordt aangeboden.

Klik onderaan de pagina op de blauwe knop "ik ga bestellen".

Vervolgens kan je ervoor kiezen om jou te registeren als eshop klant of om verder te gaan als gast. Een registratie als eshop klant biedt tal van voordelen, zoals bvb het eenvoudiger plaatsen van een volgende bestelling omdat jouw gegevens gekend zijn.

Na de registratie dien je een betalingswijze te kiezen en jouw bestelling te bevestigen door op "volgende" te klikken. Bij de betalingswijze heb je de keuze tussen verschillende betaalmodaliteiten. Kies voor "betalen bij leveren" indien je bij een Krëfel levering aan huis van een groot elektro toestel wenst te betalen aan de hand van een papieren voucher of ecocheques.