Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig en hangt af van het type product (klein elektrotoestel of groot elektrotoestel)

Klein elektrotoestel (haardroger, broodrooster, friteuse, smartphone, tablet, ...)
Een normale doorlooptijd van een herstelling van een klein elektrotoestel bedraagt 10 à 15 werkdagen. De hersteltermijn kan oplopen indien er onderdelen besteld moeten worden.
De status van een herstelling van een klein eletro toestel kan worden opgevolgd aan de hand van deze link: https://www.krefel.be/nl/reparaties.

Groot elektrotoestel (wasmachine, droogkast, koelkast, tv,...)
Indien je een herstelling voor een groot wit toestel (wasmachine, droogkast, koelkast, en...) hebt aangevraagd en nog niet gecontacteerd bent geweest door het merk binnen een termijn van 5 werkdagen, klik dan op deze link om opnieuw een aanvraag herstel te doen: https://www.krefel.be/nl/reparaties.